May

Değerli  Öğretmenimiz Sema KOYUNOĞLU emekli olmuştur. Kendisinin okulumuza ve Eğitime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder. Emeklilik yaşamında başarılar dileriz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem DİDAR BAYRAM ve Aynur SAKA'Nın koordinesinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı okulumuz tören alanında sunulmuştur. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Havuzbaşında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine Okul Müdürümüz Mehmet YAKUT, Sınıf Öğretmenimiz Hakan BAYRAM ve bir grup öğrencimizle katılmışlardır. Çelenk sunma töreninde İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ ve okulumuz öğrencileri, Havuzbaşı Atatürk Anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini koydular. Çelenk konulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde göndere Türk bayrağı çekildi.

Nis

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka oyunlarında okulumuz öğrencilerinden Mangalada Yusuf Baran Nas ilçe birincisi, Muhammet Buğra YORULMAZ Qbitzde ilçe ikincisi, Elif Azra Koçak Pentagoda ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi çalıştıran Müdür Yardımıcımız Burhanettin ÇALIŞ'a ve öğretmenimiz Metin GÜRBULAK'a teşekkür ederiz.

Mrt

3-B ve 3-D Sınıfları Öğretmenleri Hanifi ZEGEREK, Cevat BİNGÖL ve öğrencileri İbrahim Hakkı Hazretleri Bilim Merkezi gezisi yapmışlardır. Öğrencilerimize gezide Okul Müdürümüz Mehmet YAKUT  ve Müdür yardımcımız Burhanettin SELÇUK  eşlik etmiştir.

Mrt

4-D Sınıfı Öğretmeni Hasan ÖZKAN ve öğrencileri İbrahim Hakkı Hazretleri Bilim Merkezi gezisi yapmışlardır. Öğrencilerimize gezide Okul Müdürümüz Mehmet YAKUT  ve Müdür yardımcımız Burhanettin SELÇUK  eşlik etmiştir.

Mrt

3- A Sınıfı Öğretmeni Hakan BAYRAM ve öğrencileri İbrahim Hakkı Hazretleri Bilim Merkezi gezisi yapmışlardır. Öğrencilerimize gezide Okul Müdürümüz Mehmet YAKUT  ve Müdür yardımcımız Burhanettin SELÇUK  eşlik etmiştir.

Mrt

3- C Sınıfı Öğretmeni Sevgi MAĞ ve öğrencileri İbrahim Hakkı Hazretleri Bilim Merkezi gezisi yapmışlardır. Öğrencilerimize gezide Okul Müdürümüz Mehmet YAKUT  ve Müdür yardımcımız Burhanettin SELÇUK  eşlik etmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencisi ilçemizde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvası MANGALA oyununda ilçede 1. olmuştur.  Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 1-B, 1-D sınıfı öğrencilerimiz robot ve makina  tasarımlarıyla gözdoldordu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zafer'inin 108. yıl dönümü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan anma programı ile kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu. Porgramımıza katkılarından dolayı 3-E sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerine teşkkür ederiz.
Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Değerli  çalışanımız Mehmet İŞCAN emekli olmuştur. Kendisinin okulumuza ve Eğitime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder. Emeklilik yaşamında başarılar dileriz.

Mrt

Mart ayı hedeflerinden olan "iletişim "becerileri" konusu tüm sınıflarımızda rehber öğretmenlerimiz tarafından işlenmiştir. Çocuklara iletişim kurmanın önemi, iyi iletişimin kuralları, nezaket kuralları, iletişim engelleri oyunlarla ve örneklerle işlenerek pekiştirilmiştir.

Mrt

12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yılı ile ilgili kutlama töreni okulumuz öğrencilerinin katılımı ve öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulu için düzenlenen törende istiklal marşını okuyan 2-C sınıfı öğrencimiz  Azra Beray ŞENGÜL törene katılan öğrenci ve velilerimizi duygulandırmıştır.  Öğrencimize gösterdiği gayret için teşekkür ederken,kendisini katılımını sağlayan öğretmenimiz Emine TUĞRUL'U  tebrik ederiz.