Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından tüm 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerine sağlıklı yaşam ve özbakım becerileri semineri verilmiştir. Tüm 1. Sınıf öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası seti dağıtılmıştır. Rehber öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Ekm

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde “Doğadan Sofraya Bilim” projesine 4A Sınıfı olarak katılım sağlanmıştır. Böylesine önemli bir etkinliğe katılımın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Sınıf öğretmenimiz Hakan BAYRAM ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Programda saygı duruşu ve istiklal marşı okundu . Daha sonra öğrencilerimiz şiirlerini okudu. Duygu dolu anlar yaşandı.

Eyl

Okulumuzda görev süresini dolduran Okul Müdür  Mehmet YAKUT, Okul Müdür Yardımcımız Sayın Burhanettin SELÇUK ve tayini çıkan Öğretmenlerimiz Emine TUĞRUL, Sevgi MAĞ için veda yemeği tertip edildi.Etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.Okulumuzdan ayrılan idarecilerimiz ve öğretmenlerimize yaptıkları hizmetler için çiçek ve plaket takdim edildi.Değerli iadarecilerimiz ve öğretmenlerimize okulumuz adına yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Haz

2/C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Emine TUĞRUL ile birlikte yıl sonu partisi düzenledi. Yılın yorgunluğunu giderip gönüllerince eğlendiler.

Haz

3/C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Sevgi MAĞ ile birlikte yıl sonu partisi düzenledi. Yılın yorgunluğunu giderip gönüllerince eğlendiler.

Haz

2/B sınıfı öğretmeni Gül ÇAT YILDIZ 2021-2022 yılında yaptığı "Eğlenerek Okuma Yolculuğum" projesi ile Avrupa kalite ödülü almıştır. Başarısından dolayı öğretmenimizi teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim  Yıl Sonu Kurul Toplantısını öğretmenlerimizle gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Haz

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri mezuniyet programı tertip etti. Duygusal anların yaşandığı programda, hem eğlenildi hem de bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Tüm mezun olacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Haz

Tatlıdan tuzluya eşsiz lezzetlerin yer aldığı kermese ilgi büyüktü. Okul Aile Birliğimizin düzenlediği ve velilerimizin evlerinde hazırladığı yiyeceklerden oluşan stantlar gün boyunca okulumuzda farklı bir heyecan, farklı bir yaşantı oluşturdu. Okul bütçemize katkı sağlayan kermes etkinliğimizle öğrencilerimiz aynı zamanda okula aidiyet duygusu da geliştirdi.

Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Okul idaremize, öğretmenlerimize, personellerimize, tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Unutulmaya yüz tutmuş Erzurum masalları ve efsaneleri Erzurum ili Palandöken ilçesi İbn-i Sina İlkokulu minikleri tarafından büyüklerinden dinlenerek kaleme alınmıştır. Koordinatör öğretmen Gül ÇAT YILDIZ tarafından e-kitap haline getirilmiştir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı"mızın 104.yılını öğretmen,öğrencilerimizin katılımıyla kutladık.Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,bu vatan uğruna canını hiç düşünmeden veren aziz şehitlerimizi;rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Programa katkılarından dolayı Yusuf KOÇAK öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Erbap projemizin  mayıs ayı içerisindeki etkinlikliklerden biri olan 14 Mayıs Anneler Günü için öğrencilerimizin yaptığı “Önlük Boyama Etkinliği “. Öğrencilerimiz kendileri boyasızları el emeği önlükleri annelerine hediye ettiler. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Kaymakamımız Sayın Uğur TUTKAN , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah KARAPINAR ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.  Sayın Kaymakamımız ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri çeşitli branşlarda başarılı olmuşlardır. Başarılı öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.