ERZURUM / PALANDÖKEN - İbni Sina İlkokulu

Ara

3- B Sınıfımızın geleneksel olarak web 2.0 araçları ile her yıl yaptığı yeni yıl takvim çalışması takvimlerini bu sene de hazırladı. Emeği geçen öğretmenimiz 3/B sınıfı öğretmeni Gül YILDIZ'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/D sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları Okuma Bayramı ve Yerli Malı etkinliği neşe içinde kutlandı. Velilerimiz de öğrencilerimizin bu özel gününde hem mutlu hem de gururluydular. Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar diler, 1-D sınıf öğretmenimiz Hasan ÖZKAN hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları Yerli Malı etkinliği neşe içinde kutlandı. Bu güzel etkinlik için öğrencilerimize ve  1-A sınıf öğretmenimiz Aynur SAKA hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları Okuma Bayramı ve Yerli Malı etkinliği neşe içinde kutlandı. Velilerimiz de öğrencilerimizin bu özel gününde hem mutlu hem de gururluydular. Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar diler, 1-B sınıf öğretmenimiz Gökhan ARAZ hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları okuma bayramı etkinliği neşe içinde kutlandı. Velilerimiz de öğrencilerimizin bu özel gününde hem mutlu hem de gururluydular. Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar diler, 1-A  sınıf öğretmenimiz Aynur SAKA hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/C sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları okuma bayramı etkinliği neşe içinde kutlandı. Velilerimiz de öğrencilerimizin bu özel gününde hem mutlu hem de gururluydular. Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar diler, 1-C  sınıf öğretmenimiz Mihrimah Dilber KURT hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 09/12/2023 Cumartesi günü saat 10:00 da okulumuz bahçesinde yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Toplantıda öğrenci başarı durumu, kılık kıyafet ve okulumuzun fiziki yapısı gibi konuları üzerinde duruldu. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Bakanlığın bu seneki genel hedefi olan “Psikolojik Sağlamlık” konusunda tüm sınıflara rehber öğretmenlerimiz tarafından seminer verilmiştir. Zorlu yaşam olaylarına karşı desteklerimizin farkına vararak güçlü yönlerimizi nasıl ortaya çıkaracağımız konusunda farkındalık oluşturulmuştur. Emeklerinden dolayı Rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Dünyanın en şerefli ve onurlu mesleğini icra eden, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bu mesleğe gönül veren bütün meslektaşlarımız ve eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz Programda meği geçen öğretmenlerimizeve öğrencilerimize teşşekkür ederiz..

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıldönümünde  saygı ve özlemle andık.

Kas

Son zamanlarda yaşanılan zorlayıcı yaşam olayları sebebiyle bu yıl bakanlığımız genel hedefi olan “Psikolojik Sağlamlık” konusunda Veli ve Öğretmenlerimize yönelik hazırlanan broşürlerdir.

Kas

Okulumuzdaki tüm 1. Sınıf öğrencilerimize rehber öğretmenlerimiz tarafından “Mahremiyet Eğitimi” çalışması yapılmıştır. Öğrencilerimize bu konuda farkındalık kazandırılarak kendilerini nasıl korumaları gerektiği ve tehlike anında kiminle iletişime geçmeleri gerektiği yaş düzeyine uygun şekilde anlatılmıştır. Rehber öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkürler.

Kas

Rehber öğretmenlerimiz Semanur DOĞAN ve Nurhayat PEKSÖZ tarafından velilerimize Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi ve İhmal İstismardan Korunma semineri yapılmıştır. Öğretmenlerimize eteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı  program ile coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Akran Zorbalığıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla rehber öğretmenlerimiz tarafından tüm 3. sınıflara seminer yapılmıştır.Akran zorbalığı konuna dikkat çekmek ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla tüm 3. sınıfların hazırladığı materyallerden 'Yeşeren Arkadaşlıklar' panosu hazırlanmıştır.