Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından 1. Ve 2. sınıf  öğrencilerine "Sağlıklı Yaşam ve Özbakım Becerileri " konusunda eğitim verilmiştir. Palandöken Halk Sağlığı Müdürlüğü  tarafından temin edilen diş fırçası ve macun seti tüm öğrencilere dağıtılacak Ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık kazandırılmıştır.

Ekm

Bu haftaki "Biliyor musunuz"  panosuna 4-A  öğrencilerinden Buğra YORULMAZ, Fatma KARA, Fatma KEVSER,  Şeyma DEMİR,  Ömer Faruk GENÇ, Ertuğrul KÜNGÜN.

Ekm

Öğrencilerimiz, kültürel ürünlerimizi tanıtan etkinlik hazırladılar. Bu etkinlikle doğduğu, büyüdüğü coğrafyaların kültürel öğelerini tanıtmış ve öğrenmiş oldular.

Ekm

Ekim ayı çalışmalarından olan "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konusu rehber öğretmenlerimiz tarafından tüm 3 ve 4. Sınıflara seminer olarak verilmiştir. Teknoloji bağımlılığı, süreçleri ve getirdiği sorunlar işlenerek çocuklara farkındalık kazandırılmıştır. Süreç sonunda çocuklarla birlikte slogan resimleri yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle okulumuzdan 4. sınıf öğrencilerimiz Atatürk Evi ve Erzurum Kongre binasına ziyarette bulundular.

Ekm

Bu haftaki "Biliyor musunuz"  panosuna 4-A  öğrencilerinden  Ensar YUMLU, Mehmet ADIGÜZEL,  Ertuğrul YILDIZ,  Ömer Efe YILDIZ,  Esengül ÖZKAN, Esma Hazalnaz KAVŞUK, Muhammet Emin GENÇ, Esma TERCANLI katıldı.

Ekm

Rehber öğretmeni Semanur DOĞAN tarafından 4. Sınıflarla yürütülen "Biliyor musun" panosunu bu hafta 4/A sınıfı öğrencilerinden Ali Bora Çögenli, Melikcan Yahşi, İkra Marancıgil, Zehra Ünal,Ahmet Eymen Artuk,Fatma Turgutoğlu,Azra Kotan ve Eren Özsarılar hazırladı. Bu haftanın konusu "Fosiller"oldu. Tüm öğrencilerin panomuzu incelemesini tavsiye ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 3-C Sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde "Meslekleri Tanıyorum "  etkinliğini keyifle gerçekleştirdiler.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi anma etkinliğini okulumuzda gerçekleştirdik.Programı hazırlayan Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Nurhayat PEKSÖZ ve Semanur DOĞAN okula ve çevreye uyum kapsamında 1. sınıfa başlayan öğrencilere ve 1. sınıf velilerine seminerler düzenledi.

Eyl

İbni Sina ilkokulu yeni eğitim öğretim yılında tüm hazırlıklarını tamamladı.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi bütün öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz sene başı toplantımız Okul Müdürümüz Mehmet YAKUT başkanlığında gerçekleştirildi.

May

1. 2. VE 3. SINIFLARA YÖNELİK ÖNLEYİCİ REHBERLİK KAPSAMINDA ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ SEMİNERİ REHBER ÖĞRETMENLER TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.

May

ÇOCUKLARDA MERHAMET DUYGUSUNU GELİŞTİRMEK VE HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK İÇİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE KUŞEVİ YAPIP OKULUMUZA  ASIYORUZ