İbni Sina İlkokulu

Adres
MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. ADİLE SK. IBNI SINA ILKOKULU BLOK NO: 5 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulumuzu; Kısa vadede Palandöken ilçesinde ,orta ve uzun vadede Erzurum ili genelinde fiziki donanım,eğitim –öğretim başarısı,sporti-kültürel etkinlikler,huzurlu ve verimli çalışma ortamı,okul-veli ilişkileri bakımından örnek okul haline getirmek; Kayıt bölgemiz dahilinde yaşayan insanların tamamına ihtiyaca göre hizmet veren bilgi ve kültür merkezi olarak yapılandırmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi; Çağın bilimsel ve teknolojik gelişmeleri ışığında eğitmek; Yapılandırmacı eğitim-öğretim modeli(Constructivism)temelinde kaliteli ve rekabete açık eğitim-öğretim anlayışıyla bir üst öğretime (ortaokul)hazırlamak; Milli-manevi değerlerimize bağlı,evrensel insani değerleri özümsemiş,okuyan,sorgulayan,üreten,vicdanı ve fikri hür insanlar olarak yetiştirmek; Vatanına,milletine faydalı,sağlam karakterli bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Şehiriçi ulaşım ağı üzerindedir. Şehiriçi otobüslerden G7, G9, G6 ve 16/A minibüslerle ulaşmak mümkün.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Erzurum Merkez ilçesi Palandöken ilçesinin Yıldızkent semtinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda,sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenecektir.Satranç,bağlama,resim kurslarımız devam etmektedir.Yaz ayları için bu kurslara ilaveten,halkoyunları kursu planlanmaktadır.
Kitap fuarı ziyaret edilmiştir.
Proje Çalışmaları
Kardeş okul projesi ile Börekli Mah(Köyü) İlkokulu´na ziyaretler yapılmakta ve destek sağlanmaktadır.