Mrt

Okulumuz 3/C ve 3/E sınıfı öğrencileri Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için ramazan kolileri hazırlayarak yardımlaşma kampanyası başlatmıştır. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tüm koliler ihtiyaç sahibi ailelere rehber öğretmenimiz tarafından ulaştırılmıştır. Bu kampanyayı başlatan öğretmenlerimiz Alev Güneş ve Serpil Kaçdı’ya , destek sağlayan  tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Mrt

18 Mart Çanakkale Zafer'inin 109. yıl dönümü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan anma programı ile kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu. Porgramımıza katkılarından dolayı öğrencilerimiz ve öğretmenlerine teşkkür ederiz.
Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı ve İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı ile ilgili kutlama töreni okulumuz öğrencilerinin katılımı ve öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

3/B sınıfı trafik işaret ve levhalarını öğreniyor.Öğrencilerin kendilerinin kartondan yaptıkları levhalarla ,ders kazanımlarını pekiştirerek öğrendiler.Emeği geçen öğretmenimiz Gül Yıldız’a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda deprem ve yangın  tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı.Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yangın ve deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Okulumuz tarafından gerçekleştirilen  deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.Öncelikle sınıflarda ilk ikaz ile "çök-kapan-tutun"uygulaması yapıldı. Tatbikatta senaryo gereği binada kalan öğrencilerin tahliye edilmesi ve okulda ikaz alarmının çalması ile başlayan tatbikatta,  öğretmenlerin verdiği eğitimler neticesinde okul 2 dakika içinde tahliye edildi. Okul bahçesine çıkan öğretmenler ve öğrenciler, emniyet şeridi arkasındaki güvenli alana alındı.  Yapılan tatbikat başarılı bir şekilde tamamlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni tarafından 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerimize akran zorbalığı konusunda farklındalık eğitimi yapılmıştır. Eğitim sonunda öğrencilerle arkadaşlığı pekiştirmek amacıyla “sevgi bilekliği” ve “arkadaş olmak” etkinlikleri yapılarak konu pekiştirilmiştir.

Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

1/A Sınıfı öğrencileri "Sandviçimi Kendim Yapıyorum, Sağlıklı Besleniyorum" adlı etkinlikleri ile sandviçlerini kendileri yaparak sağlıklı beslenme örneği gösterdiler. Öğretmenleri Aynur SAKA´ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönemine yenilerek girdi. Okulumuz yarı yıl tatilinde sınıf, koridorlar boyandı. Elektrik tesisatı, koridor lambaları ve okul girişi yeniden yapıldı. Oklumuzun boyanmasında emeği geçen, katkıda bulunan başta Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, değerleri velilerimize, katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızın bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenledi. 2-A Sınıfımız ilk iki gün içerisinde yapılan faaliyetlerinde keyifli zaman geçiridiler. Öğretmenimiz Yahya ŞENOL'a teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızın bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenledi. 1-B Sınıfımız ilk iki gün içerisinde yapılan faaliyetlerinde keyifli zaman geçiridiler. Öğretmenimiz Gökhan ARAZ'a teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızın bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenledi. 3-E Sınıfımız ilk iki gün içerisinde yapılan faaliyetlerinde keyifli zaman geçiridiler. Öğretmenimiz Serpil KAÇDI''ya teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızın bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenledi. 2-B Sınıfımız ilk iki gün içerisinde yapılan faaliyetlerinde keyifli zaman geçiridiler. Öğretmenimiz Metin GÜRBULAK'a teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımızın bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenledi. İlk iki gün içerisinde yapılan faaliyetlerimizde öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız keyifli zaman geçiridiler.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ocak ayı etkinliklerinden Dede Korkut okumaları  etkinliklerinden 3/B sınıfı olarak Dede Korkut hikayeleri okunup, anahtar kelimelerle öğrenciler kendi hikayelerini yazdı. Dede Korkut canlandırmaları yapıldı. Emeği geçen öğretmenimiz Gül ÇAT YILDIZ 'a teşekkür ederiz.

Ara

3- B Sınıfımızın geleneksel olarak web 2.0 araçları ile her yıl yaptığı yeni yıl takvim çalışması takvimlerini bu sene de hazırladı. Emeği geçen öğretmenimiz 3/B sınıfı öğretmeni Gül YILDIZ'a teşekkür ederiz.